Andre Stævner

”Corona-skrabet” turnering

Lynge indbyder til dobbeltarrangement
i samarbejde med DPF

Lørdag den 12. september 2020 spilles der singleturnering. 6 kampe til alle. 10 kr. pr. kamp = 60 kr. pr. spiller.

Der er plads til 44 spillere, og man kan tilmelde sig i A for de mest seje eller i B for de mere ”brede”.

Søndag den 13. september spilles der doubleturnering. 5 kampe. 120 kr. pr. double. Der er plads til 44 doubler. Man kan også her tilmelde sig i A for de mest seje eller i B for de mere ”brede”.

Det skal fremgå af tilmeldingen, om man ønsker at spille i A eller i B. Ellers bliver man placeret i A. Lynge forbeholder sig ret til at slå de 2 kategorier sammen ved for få tilmeldte i den ene eller begge, ligesom vi forbeholder os ret til at flytte de sidst tilmeldte i B til kategori A, for at opnå lige antal.

Tilmelding efter ”først til mølle” senest onsdag den 9. september: Pr. mail til johannesmathiaschr@gmail.com. Samtidig betales startgebyret pr. mobilpay til 51228783. Dette telefonnummer kan også benyttes ved spørgsmål.

OBS! Man er først tilmeldt, når man efter betaling har modtaget en bekræftelse på tilmeldingen.

Spillested: Lynges baner for enden af Idrætsvej, 3540 Lynge.
Indskrivning kl. 0900 – kl. 0945. Spillestart kl. 1000.

Spillesystem: Stigesystem på tid. Om lørdagen 3 kampe før fælles frokostpause på 40 minutter. Om søndagen er der frokost i 40 min. efter 2 kampe.

Præmier: Hele startgebyret betales 100% tilbage som præmier. Præmiefordelingen oplyses på dagen. Præmierne betales til vinderne via mobilpay.
Vi ved, vi er sent ude, men idéen er opstået spontant, efter DPF desværre har måttet aflyse DM. Vi er inspireret af TRIBUTOR’s gamle succesrige turneringer med petanque på tværs for alle, men i skyggen af Corona’en bliver det som ”discount-turneringer”.
- Der kan udelukkende købes kaffe, vand og øl ved banerne.
- Man sørger selv for alt det spiselige. I frokostpausen er det muligt lige at køre til Super Brugsen på Lynge Bytorv.
- Nogle må meget gerne selv medbringe stole og gerne en mindre pavillion, da vi har begrænset overdækket kapacitet ved banerne.

Coronahensyn: Håndsprit er tilgængeligt. Vi bruger ikke faste ringe. Det anbefales, at hvert hold bruger sin gris. Der hilses og ønskes kun god kamp mundtligt.