Stenløse Petanque Klub

25 års jubilæum

Den 10. september 2016 fejrede vi klubbens 25 års fødselsdag i store sal i Stenløse Kulturhus. Vi var 47 og ingen afbud. Dørene blev åbnet kl. 12.30 og prisen for deltagelse var kr. 50/deltager, som blev betalt til kasseren ved indgangen. I løbet af festen bidrog nogle af klubbens medlemmer også til underholdningen.

Selve festen startede kl. 13, og vores formand Aksel bød velkommen og opfodrede til en skål for klubben, samt at vi i fællesskab sang klub sangen.

Derefter var der Party Buffet leveret fra Stenløse slagteren, som bestod af:

- Rosastegt oksefilet

- Svinekam stegt som vildt

- Farseret kalkunbryst

- BBQ marineret kyllingelår

- 2 slags salat

- 2 slags kartofler

Da alle var ved at være mætte, gik Kaj til mikrofonen og introducerede jubilæumssangen, som han havde skrevet og knyttede et par ord til. Sangen var en form for kronologisk gennemgang af klubbens historie og blev afsunget som fællessang. Musikken blev leveret af Flemming på kulturhusets fortræffelige flygel.

Efter afsyngningen kom Lilly til mikrofonen og knyttede nogle uddybende kommentarer til sangens forskellige vers.

Som solist, gav Kaj også et par prøver på sit repertoire af viser.

Så var tiden kommet til kaffe og jubilæumskage.

På et tidspunkt kom der også en "uanmeldt gæst", som fortalte, at hun havde dynamit i tasken og sang om alle de mennesker, hun havde ombragt.

Birgit såvel som Flemming underholdt med nogle flere viser og festens deltagere sang også med på nogle af dem.

Festen sluttede omkring ved 17 tiden, og bestyrelsen er glad for at så mange gav udtryk for, at det havde haft en god eftermiddag.

Nyeste kommentarer