Stenløse Petanque Klub

30 års jubilæum

Den 11. september 2021 fejrede vi klubbens 30 års fødselsdag i store sal i Stenløse Kulturhus. Vi var 37 i alt, heraf 2 gæster. Desværre også 2 afbud. Dørene blev åbnet kl. 12.30. Der var gratis deltagelse for medlemmer. For gæster var prisen kr. 150,-/gæst.

Selve festen startede kl. 13, og vores formand Aksel bød velkommen og udbragte en skål for klubben.

Derefter blev der serveret platter fra Café Egedal, som bestod af mange gode ting. Bla.:

- Fiskefilet med remoulade

- Karrysild med løg og kapers

- Flæskesteg med rødkål

- Brieost med rødpeber og druer

- Roastbeef og mørbradbøf

Klubben gav også den første øl/vin/vand samt snaps.

Under spisningen blev der uddelt sangtekster, så vi kunne få rørt stemmerne med fællessang, og få en lille skål samtidig. Det var både petanque sangen med de 13 vers og Kajs flotte jubilæumssang om SPK, med et nyt vers tilføjet. Der blev også holdt flere taler om klubben og dens historie af Flemming Petersen, Peder Kristiansen og Jytte Andersen.

Underholdningen denne gang stod Gitte Sivkjær for. Hun spiller harmonika, og hun havde et hæfter med sange, som runddeltes og som vi kunne synge med på, mens hun spillede for.

Der var også solistoptræden. Flemming L. foredrog en vise fra Cirkusrevyen: ”Vi’ da ik’ misundlig’”. Kaj sang visen ”Maggidudi og mig”. Begge akkompagnerede af Gitte.

Så var tiden kommet til kaffe og småkager.

Festen sluttede omkring ved 17 tiden, og bestyrelsen er glad for, at så mange hjalp til med rydde op og stille på plads, og at så mange gav udtryk for, at det havde været en rigtig  god eftermiddag.

Nyeste kommentarer